Organizatori

LIVE2LEAD Bacau este organizat de:

Membri certificați John Maxwell Team România: Nick Vercruyssen şi Cornel Borza
Grupul de iniţiativă - Fabricat în BACĂU
Cornel-Borza.jpg

Iulian Cornel Borza

Manager orientat spre rezultate, cu o experienţă de 15 ani în leadership progresiv, trasformă angajaţii cu potenţial în manageri autonomi care demonstrează că excelenţa în activitatea zilnică este esenţială pentru satisfacţia clienţilor şi succesul organizaţiei.
Cu o experienţă de 15 ani de management competitiv, dovedit intru-un mediu de top internaţional, consideră că cheia succesului este dezvoltarea continuă axata pe combinarea instumentelor de management performant cu abilitatile de lider inspiraţional.
wearethebrightstars.blogspot.ro

Nick Vercruyssen

Nick Vercruyssen, CEO in grupul de firme ISSCO, se bucură de notorietate pe piața de nearshoring și offshoring, dublată de o prolifică activitate pe piața românească. Este membru activ în clusterul IT ADI Euronest, organizează workshop-uri pentru studenții Universității Bacău, conduce programe de internship pentru studenți și elevi de liceu. Nick Vercruyssen este devotat desăvârșirii profesionale și personale, studios și receptiv la oportunitațile pieței IT. Membru în Board-ul Fundației Comunitare Bacău, se implică într-o serie de evenimente adresate comunității, sponsorizează cauze sociale și construiește mai mult decât o afacere alături de echipa sa. Construiește valori, atitudini și viitor!

issco.ro

Nick-Vercruyssen.jpg
FabricatInBacau

Fabricat în Bacău

„Conectăm afaceri, dezvoltăm oportunități”

Fabricat în Bacău este o inițiativă care are ca scop dezvoltarea economiei locale și a mediului de afaceri din județul Bacău.
Pornită ca o necesitate de a ne cunoaște și de a colabora mai bine în zona de afaceri, un grup omogen și diversificat,
format din băcăuani cu activități diferite și complementare, a inițiat dezvoltarea de proiecte care să intensifice această
interacțiune și să crească expertiza în domeniul antreprenorial.

Prin Live2Lead vrem să inițiem o primă interacțiune cu acest proiect antreprenorial.
Fă un prim pas către comunitatea de afaceri băcăuană!