Organizatori

LIVE2LEAD Bacau este organizat de:

Membri certificați John Maxwell Team România: Nick Vercruyssen şi Cornel Borza
Grupul de iniţiativă - Fabricat în BACĂU
Cornel-Borza.jpg

Iulian Cornel Borza

Manager și antreprenor orientat spre rezultate, cu o experiență de peste 17 ani în Leadership progresiv, transformă angajații cu potențial în manageri autonomi care demonstrează că excelența în activitatea zilnică este esențială pentru satisfacția clienților și succesul organizației.
Pasionat să facilitez transformarea oamenilor și a companiilor, să-i antrenez să ia măsuri decisive pentru a-și atinge maximum potențial, și astfel să contribuie la creșterea valorii organizației, a clienților și, în cele din urmă, a comunităților din care fac parte.

Nick Vercruyssen

Nick Vercruyssen, CEO in grupul de firme ISSCO (Bacau & Iasi), care si-a extins recent la Chisinau, se bucură de notorietate pe piața de nearshoring și offshoring, dublată de o prolifică activitate pe piața românească. Este coach certificat John Maxwell Team din 2015, organizează workshop-uri pentru studenții universității, conduce programe de internship pentru studenți și elevi de liceu. Nick Vercruyssen este devotat desăvârșirii profesionale și personale, studios și receptiv la oportunitațile pieței IT. Membru în Board-ul Fundației Comunitare Bacău, se implică într-o serie de evenimente adresate comunității, sponsorizează cauze sociale și construiește mai mult decât o afacere alături de echipa sa. Construiește valori, atitudini și viitor!

Nick-Vercruyssen.jpg
FabricatInBacau

Fabricat în Bacău

„Conectăm afaceri, dezvoltăm oportunități”

Fabricat în Bacău este o inițiativă care are ca scop dezvoltarea economiei locale și a mediului de afaceri din județul Bacău.
Pornită ca o necesitate de a ne cunoaște și de a colabora mai bine în zona de afaceri, un grup omogen și diversificat,
format din băcăuani cu activități diferite și complementare, a inițiat dezvoltarea de proiecte care să intensifice această
interacțiune și să crească expertiza în domeniul antreprenorial.

Prin Live2Lead vrem să inițiem o primă interacțiune cu acest proiect antreprenorial.
Fă un prim pas către comunitatea de afaceri băcăuană!