Organizatori

Organizatori

Fundatia-Comunitara-Bacau.jpg

Fundația Comunitară Bacău

Fundația Comunitară Bacău își propune să aducă împreună oamenii buni care mișcă lucrurile și lucrurile care merită mișcate, spre beneficiul întregii comunități, pentru transformarea Bacăului într-un oraș în care să fim mândri că locuim. Noi credem că fiecare persoană poate fi o resursă. Fiecare dintre noi avem calități pe care le putem folosi, exprima și dărui comunității. Pentru că o comunitate este mai mult decat o arie geografică delimitată administrativ. Comunitatea suntem noi. Cei care construim zi de zi, responsabil și implicat, un loc pe care îl numim ....”acasă”.

fundatiacomunitarabacau.ro

Tatiana Șoldeanu

“Mi-a plăcut dintotdeauna să învăț de la oameni, în timp ce la rândul meu, le împărtășesc ceea ce am învățat până atunci. Există în acest schimb nobil, o energie care se ridică exponențial și îi face pe participanți să își descopere, să își amplifice și să-și pună în operă, expresia potențialului unic pe care-l dețin. Am descoperit acest lucru, în cei aproape 20 de ani de practicarea managementului de marketing, în domeniile industrial, FMCG și pharma, în cei 7 ani de activitate ca tutor Open University prin Codecs România și din 2014 la un nivel mult amplificat prin programul John Maxwell în România. În calitate de trainer & coach certificat John Maxwell Team, îţi ofer ție și echipei tale, cursuri mastermind, sesiuni de coaching individual și de echipă, workshopuri, teambuildinguri având la bază conceptele care au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze cu succes viețile personale și profesionale.”

Inspiring to find your voice!
tatianasoldeanu.johnmaxwellgroup.ro

Tatiana-Soldeanu.jpg
Cornel-Borza.jpg

Iulian Cornel Borza

Manager orientat spre rezultate, cu o experienţă de 15 ani în leadership progresiv, trasformă angajaţii cu potenţial în manageri autonomi care demonstrează că excelenţa în activitatea zilnică este esenţială pentru satisfacţia clienţilor şi succesul organizaţiei.
Cu o experienţă de 15 ani de management competitiv, dovedit intru-un mediu de top internaţional, consideră că cheia succesului este dezvoltarea continuă axata pe combinarea instumentelor de management performant cu abilitatile de lider inspiraţional.
wearethebrightstars.blogspot.ro

Nick Vercruyssen

Nick Vercruyssen, CEO in grupul de firme ISSCO, se bucură de notorietate pe piața de nearshoring și offshoring, dublată de o prolifică activitate pe piața românească. Este membru activ în clusterul IT ADI Euronest, organizează workshop-uri pentru studenții Universității Bacău, conduce programe de internship pentru studenți și elevi de liceu. Nick Vercruyssen este devotat desăvârșirii profesionale și personale, studios și receptiv la oportunitațile pieței IT. Membru în Board-ul Fundației Comunitare Bacău, se implică într-o serie de evenimente adresate comunității, sponsorizează cauze sociale și construiește mai mult decât o afacere alături de echipa sa. Construiește valori, atitudini și viitor!

issco.ro

Nick-Vercruyssen.jpg