Ce este Live2Lead?

Ce este Live2Lead?

O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică. Acest eveniment extraordinar de jumătate de zi va aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership și business .

La acest eveniment VIDEOCAST ai ocazia de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial. Te vei întoarce la birou pregătit să implementezi noul tău plan de acțiune, să-ti redescoperi pasiunea, să conduci și cu mai multă dedicare.

Conferință va fi subtitrată în limba română.

Motivație

Pentru a gândi și acționa cu același nivel de înțelegere și implicare, oamenii au nevoie să se alimenteze de la surse similare de energie și inspirație.
Cum ar arăta ziua în care tu și colaboratorii tăi ați acționa cu același nivel înalt de entuziasm și dedicare, deoarece ați avut toți ocazie de a primi aceeași inspirație, idei inovatoare și energie transformatoare, de la unii din cei mai importanți reprezentanți mondiali în business și leadership?
Ca să ai ocazia de a-i vedea, în direct, pe fiecare dintre cei cinci mari lideri mondiali, John C. Maxwell, Marcus Buckingham, Angela Ahrendts, Rachel Hollis, Chris Hogan, ar trebui să aloci timp și mii de euro pentru a ajunge la conferințele pe care le țin în toată lumea.
Să-i vezi reuniți într-o singură conferință și să împarți oportunitatea acestui eveniment inspirațional împreună cu echipa ta, chiar în orașul tău, este suficient să spui DA oportunității de a participa în Bacău, la Conferința VIDEOCAST Live2Lead din 21 Februarie 2020.

Ce este o conferință videocast?

O conferință videocast este una dintre cele mai moderne, rapide și economice căi de transmitere a unei conferințe înregistrate, al cărei conținut de ultimă oră la nivel mondial, direct către publicul interesat, aflat pe întreg mapamondul.
Formatul videocast permite diseminarea în sistem închis a unor conferințe foarte valoroase în ceea ce privește speakerii și conținutul, într-un timp foarte scurt, direct la publicul din țara și localitatea în care s-a achiziționat licența de transmitere.
Live2Lead este o conferință videocast care, datorită notorietății și succesului de care s-a bucurat în edițiile de până acum, este solicitată și transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și peste 40.000 de participanti.
Conferința Live2Lead poate fi vizionată doar în sălile de proiecție pentru care s-a achiziționat licența și doar în perioada care face obiectul aceleiași licențe.

Ce vei câștiga dacă participi?

CELE MAI NOI IDEI

Pregătește-te să afli cele mai noi idei de leadership și business, precum și planuri de acțiune simple și ușor de implementat, de la experți de top la nivel mondial.

INSPIRAȚIE ȘI ENERGIE TRANSFORMATOARE

Live2Lead este un eveniment revoluționar creat pentru a te inspira și a dezlănțui energia și puterea, capabile să te transforme pe tine și lumea din jurul tău. Vei fi provocat, încurajat și inspirat de experți în leadership de top mondial și te vei întoarce la job-ul tău, nerăbdător să pui în practică o listă valoroasă de idei Aha!

NETWORKING

Live2Lead propune un conținut bogat și valoros de leadership și business la nivel mondial și va atrage lideri, care la fel ca tine, sunt dedicați creșterii și dezvoltării. Consolidează-ți rețeaua de contacte valoroase, pentru parteneriate și rezultate concrete.

Ce vei pierde dacă nu participi?

UN EVENIMENT UNIC

Conferințele susținute de cei patru experți de nivel mondial au caracter de exclusivitate și nu vor putea fi regăsite ulterior pe niciun alt canal de difuzare.

CONECTARE GLOBALĂ

Live2Lead reprezintă șansa conectării la un suflu nou, global, de leadership transformator .

O PREMIERĂ DE NIVEL MONDIAL ÎN ORAȘUL TĂU

În România, Live2Lead este prezent deja de doi ani, și de fiecare data a făcut săli pline în orașele București, Cluj, Oradea, Arad, Constanta, Bistrita, Baia Mare. În Februarie 2020, acest eveniment de interes mondial va avea loc și în Bacău.