Speakeri

Speakeri

John-Maxwell.jpg

John C. Maxwell

John C. Maxwell este considerat autorul #1 de best seller-uri pe teme de leadership în topul realizat de New York Times, coach și speaker ce a vandut peste 30 milioane de cărți în cincizeci de limbi. John este considerat liderul # 1 în business, de către American Management Association și cel mai influent expert în leadership din lume, de către Business Insider și Inc. Magazine. Este fondatorul companiei John Maxwell, a echipei John Maxwell, Equip și a Fundației Leadership John Maxwell, organizații care au antrenat milioane de lideri din toate țările lumii. Beneficiarul Premiului „Mother Teresa” pentru Pacea Globală și Leadership din cadrul Rețelei Luminare Leadership Network, Dr. Maxwell vorbește anual in fața companiilor Fortune 500, președinților de țară și multora dintre liderii mondiali de afaceri din lume.multe informatii pot fi gasite pe http://www.johnmaxwell.com

Marcus Buckingham

Marcus Buckingham

Marcus Buckingham este lider de gândire de renume internațional și expert în afaceri, Marcus a făcut obiectul unor profiluri aprofundate în The New York Times, Fortune, Fast Company, Harvard Business Review, USA Today, și The Wall Street Journal și a apărut pe numeroase programe de televiziune, inclusiv „Larry King Live”, „The Today Show” și „Oprah Winfrey Show.” El este laudat periodic de corporații precum Toyota, Facebook, Lululemon, Coca-Cola, Cutie, Master Foods, Wells Fargo, Microsoft și Disney ca resursă neprețuită în informarea, provocarea, îndrumarea și inspirarea oameniilor pentru a-și găsi punctele forte și a menține un succes personal de lungă durată. El conduce acum cercetarea Oameni + Performanță la Institutul de cercetare ADP și rămâne CEO al The Marcus Buckingham Company (TMBC).

Angela Ahrendts

Angela Ahrendts

Angela Ahrendts a fost cel mai recent vicepreședinte senior al Apple Retail cu sediul în Cupertino, CA. Pe parcursul celor cinci ani, a integrat afacerile fizice și digitale ale Apple pentru a crea o călătorie fără probleme pentru clienți de peste un miliard de vizitatori pe an. Sub conducerea ei a reproiectat magazinele, a reimaginat experiența și a reformulat roluri pentru 70.000 de angajați la nivel global. Angela a lucrat timp de 25 de ani în New York ca vicepreședinte executiv la Liz Claiborne Inc. și mai devreme în cariera sa ca președinte al Donna Karan International. Angela a fost recunoscută constant de Forbes, Fortune și BBC ca Top 100 Global Executive. În prezent, este membru în Consiliul de Administrație al Ralph Lauren Corp. și Airbnb, și un membru Well cu caritate: apa.

Rachel Hollis

Rachel Hollis

Rachel Hollis este autor bestseller # 1 New York Times și # 1 USA Today, un podcaster de top de afaceri și unul dintre cei mai căutați vorbitori motivaționali din lume. În calitate de autor bestseller și influențator de succes în stil de viață, a construit o bază globală de fani pe rețelele sociale în milioane. Cunoscută sub numele de „Tony Robbins pentru femei”, datorită stilului ei motivațional, energetic ridicat și abilității sale unice de a împuternici și încuraja publicul feminin. Este o mămică mândră care lucrează a patru copiii și mare fan al unui mic oraș de munte din Texas, pe care familia Hollis o numește acasă.

Chris Hogan

Chris Hogan

Chris Hogan este cel mai vândut autor național american al „Everyday Millionaire” și „Retire Inspired: It’s Not an Age”. De mai bine de un deceniu, Hogan a lucrat la Ramsey Solutions, răspândind un mesaj de speranță și pace financiară în toată țara în calitate de antrenor financiar și Ramsey Personality. Hogan îi ajută pe oameni să-și planifice viitorul și să-și atingă obiectivele de pensionare prin podcastul sau „Retire Inspired” și prin evenimente live.