Live2Lead ACADEMY

Live2Lead ACADEMY ediția a 3 -a

Live2Lead ACADEMY este un proiect de voluntariat ce vizează dezvoltarea abilităților de leadership și business ale elevilor de liceu în anii terminali, a studenților, masteranzilor, doctoranzilor și a cadrelor didactice. Acest eveniment este prezentat gratuit, într-un cadru universitar, pregătind astfel viitoarea generație de antreprenori și intraprenori ai comunității băcăuane.

- Proiectul își dorește să încurajeze spiritul antreprenorial în rândul participanților prin familiarizarea acestora cu cele mai noi metode și instrumente de management și leadership folosite la nivel internațional atât la nivel de business cat si la nivel de ONG-uri. Astfel am reușit să câștigăm interesul participanților în a studia mai departe aceste principii cât și dorința acestora de a se implica în activități de voluntariat cu scopul de a învăța și testa aplicabilitatea principiilor prezentate.

- Prin aceste evenimente dorim să creăm o punte de legătură între studenți și antreprenori, punte ce facilitează programele de internship, practică și voluntariat în cadrul companiilor locale punând bazele unui mediu propice în care fiecare grup înțelege nevoile și punctul de vedere al celuilalt grup.

- Prin implicarea Grupul de Inițiativă Antreprenorială Fabricat în BACĂU, a conducerii Universității Vasile Alecsandri din BACĂU, a Societății Antreprenoriale a Studenților coordonate de dna. Roxana Mironescu și a studenților voluntari, au participat gratuit în cele doua ediții aproximativ 400 de persoane la aceste sesiuni interactive de instruire.
Pentru rezultatele obținute și impactul avut în comunitatea băcăuană acest proiect a fost nominalizat la Gala Premiilor Comunității Băcăuane ediția a XVIII-a, eveniment organizat în data de 24 Mai 2019 de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC).

https://www.desteptarea.ro/sarbatoarea-oamenilor-buni-cu-fsc/

- Pentru cea de a -3 a ediție, Live2Lead ACADEMY 2020, echipa de organizatori își dorește să extindă acest eveniment în tot județul Bacău, astfel oferind posibilitatea cat mai multor tineri să beneficieze din aceasta experiența de talie internațională.

- Companii locale care s-au implicat în mod direct în acest proiect:
SIF Moldova, Agricola, Salbac, Barrier, Barleta, Skoda, ISSCO, Softescu, Mere de Itești, Grafit

Poti sustine aceasta initiativa prin donarea de:

- sume de bani (cu cardul plata online)
- carti pentru Biblioteca dedicata antreprenorilor - proiect initiat de FABRICAT IN BACAU (mentiune: cartea poate fi adusa la eveniment sau predata la sediul Fabricat in Bacau str. Mihai Viteazu 3, intersecția cu str. Ana Ipătescu (Agentia de Turism ""Buticul de Calatorii"")


    DaNu