Speakeri

Speakeri

John-Maxwell.jpg

John C. Maxwell

John C. Maxwell este considerat autorul #1 de best seller-uri pe teme de leadership în topul realizat de New York Times, coach și speaker ce a vandut peste 30 milioane de cărți în cincizeci de limbi. John este considerat liderul # 1 în business, de către American Management Association și cel mai influent expert în leadership din lume, de către Business Insider și Inc. Magazine. Este fondatorul companiei John Maxwell, a echipei John Maxwell, Equip și a Fundației Leadership John Maxwell, organizații care au antrenat milioane de lideri din toate țările lumii. Beneficiarul Premiului "Mother Teresa" pentru Pacea Globală și Leadership din cadrul Rețelei Luminare Leadership Network, Dr. Maxwell vorbește anual in fața companiilor Fortune 500, președinților de țară și multora dintre liderii mondiali de afaceri din lume.

Carley-Fiorina.jpg

Carly Fiorina

Carly este un adevărat lider și un problem-solver. Ea este pasionată de antreprenoriat, inovare și leadership eficient. Carly a început ca secretar al unei mici afaceri imobiliare și a devenit în cele din urmă prima femeie care a condus vreodată o companie Fortune 50. Carly a fost recrutată să conducă compania Hewlett Packard în 1999, în timpul celei mai grave recesiuni tehnologice din ultimii 25 de ani. În timp ce era acolo, ea a re-concentrat din nou compania pe inovație și creștere. Sub conducerea lui Carley, veniturile au crescut, inovarea s-a triplat, compania a crescut de patru ori, iar HP a devenit cea de-a 11-a companie din S.U.A.
După ce a părăsit HP, Carly și-a concentrat eforturile spre filantropie. Înainte de a-și anunța candidatura pentru alegerile prezidențiale în 2015, ea a fost președinte Good360, cea mai mare organizație de filantropie din lume, și președinte al Opportunity International, o organizație creștină care salvează de la sărăcie milioane de oameni din întreaga lume prin micro-finanțare. De asemenea, a înființat inițiativa One Woman în parteneriat cu Secretarul de Stat Condoleezza Rice, pentru a angaja și împuternici femeile din Pakistan, Egipt, India și Filipine prin accesul sporit la oportunități economice.

Debra-Searle.jpg

Debra Searle

Debra Searle este un aventurier profesionist și antreprenor. Expedițiile sale au inclus traversarea singură și fără suport a Atlanticului și navigarea în jurul Antarcticii.
Pe lângă alte expediții de pe tot globul, a lansat și patru companii, este un autor renumit, a lucrat ca prezentator de emisiuni la BBC și a câștigat medalii de aur pentru Marea Britanie la Campionatele Mondiale. Spiritul de aventură al lui Debra ia câștigat un MBE de la Majestatea sa, Regina Angliei, și un prestigios loc în bordul The Duke of Edinburgh’s Award. Mai târziu, a co-fondat Forumul de Afaceri pentru Femei, care se reunește la Palatul Buckingham.

Daniel-Pink.jpg

Daniel Pink

Daniel este unul dintre cei mai bine vânduți autori de non-ficțiune din ultimul deceniu. Cărțile sale despre activitatea profesională, afaceri și comportamentul uman au fost traduse în 35 de limbi, inclusiv în limba română, și s-au vândut peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume. Pink a fost prezentator și co-executiv al Crowd Control, o serie de emisiuni National Geographic privind știința comportamentală. Apare frecvent în rețele de Radio și TV din SUA și din străinătate. In 2015, Thinkers50 din Londra la numit pe Daniel, alături de Michael Porter și Clayton Christensen, unul dintre cel mai important 10 gânditori de afaceri din lume.
Speech-ul lui pe TED despre știința motivației este unul dintre cele mai vizualizate 10 TED Talk-uri ale tuturor timpurilor, cu peste 19 milioane de vizionari.

Tyler-Perry.jpg

Tyler Perry

Tyler Perry este un producător de film de renume mondial, regizor, actor, scenarist, dramaturg, autor, compozitor, antreprenor, si filantrop. Tyler este mintea creatoare din spatele a 20 de filme de lung metraj, 20 de piese de teatru, 8 emisiuni de televiziune și două cărți New York Times bestseller; astfel Tyler a construit un imperiu care a atras publicul și a construit comunități, în întreaga lume.